Vi söker nu en marknads och försäljningschef!

Vem är du?

Du har en relevant examen kopplad till marknadsföring och försäljning samt flera års erfarenhet inom området.  Du har tidigare haft ledande positioner. Du har god förståelse för marknad på ett strategiskt plan och vet hur man positionerar ett starkt erbjudande på marknaden. Meriterande är att ha erfarenhet av analytisk marknadsföring och komplex försäljning.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift (övriga språk är meriterande) Du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel och Powerpoint.

Som person drivs du av att utveckla både verksamheten och din personal. Du har en naturlig fallenhet för att inspirera och motivera andra människor och har ett starkt engagemang i ditt ledarskap. Du har ett tydligt affärs- och lönsamhetsfokus, har integritet och är förtroendeingivande. Du beskrivs som kommunikativ, tydlig, prestigelös och ödmjuk. Att visa respekt för andra och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig.

Du har förmågan att tänka strategiskt, och kommer tillsammans med ditt team utveckla marknadsfunktionen och bolaget. Du har förmågan att ta initiativ till effektivisering av processer och projekt samtidigt som du är entusiasmerande. Du är ihärdig och en person som får saker att hända.

Hos oss lägger vi ett stort värde vid att du tycker det är roligt att jobba och utvecklas ihop med andra, där respekt och tillit är lika viktigt som affärsmässighet.

Är du rätt person för jobbet, sök då tjänsten här